Mina tjänster

Privatlektioner

Vill du få löpande hjälp med din simteknik hjälper jag dig med PT timmar. Du bestämmer själv hur mycket tid du vill investera. Det är en löpande process att förbättra din simteknik. Vissa delar sitter på en gång och andra delar tar längre tid. Upplägget är anpassat enligt dina förutsättningar. Det kan vara någon timme varje eller varannan månad eller tex 5 timmar under en kortare period av tre till fem veckor. Sim PT fungerar utmärkt som effektiv fortsättning efter de avancerade analysmetoderna med Smart Paddle och Endless Pool. Då har du fått dina förbättringsområden och jag kan vid enstaka tillfällen stämma av och ge dig feedback så att du är på rätt väg.

Tid:                         60 min (enligt överenskommelse, dagtid mellan 9:00-14:00)

Plats:                      Stockholm (Eriksdalsbadet eller OW Hellasgården)

Antal deltagare:    bara du

Kostnad:                1200 kr (faktureras)

Bokas via mail:      info@hausmannswimcoach.se

Avancerad teknikanalys i Endless Pool eller i bassäng

Du väljer om du vill göra analysen i bassängen eller i endless pools. Båda har sina fördelar. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med valet.

I endless pool simmar du stationärt. Fördelen är att jag som coach är nära hela tiden och ser mycket bättre. Oavsett så bli du filmad från olika vinklar, din teknik analyseras och du får relevanta förbättringsområden. Sedan simmar du igen och vi justerar tekniken. I endelss pools finns dessutom speglar där du ser dig själv när du simmar. En del teknikjusteringar känner du direkt eftersom du simmar med konstant hastighet. Blir en detalj bättre så känns det lättare att hålla farten eller tvärtom. Fördelen i bassäng är att det är just i den simmiljön där du annars simmar.

Tid:                           90 min (tillgängliga tider via boka knappen nedan)

Plats:                        Parmvägen 10 i Täby (hos Täby Poolstore) eller Eriksdalsbadet

Antal deltagare:      bara du (eller med din kompis – se priset nedan, ange i bokningen att ni är två)

Kostnad:                   PT 1950 kr, PT duo 1950 kr/person minus 20% rabatt                     (faktureras)

Du bokar här:           Boka tid

Online och In Real Life coaching

Du tränar kanske dedikerat inför en triathlon, swimrun eller tex Vansbrosimning. Tillsammans med dig tar jag ansvar för din simutveckling. Du kan välja mellan tre olika paket (basic, advanced och pro). Väljer du paketet basic slipper du tänka på vad du ska simma. Det är avskalat, enkelt och effektivt. Väljer du paketet advanced eller pro är jag din coach som ger återkoppling, motiverar och lägger upp träningen enligt dina förutsättningar. För att utvecklas behöver du sätta mål och jag hjälper dig med det. Ett mål behöver inte alltid vara ett visst resultat eller en prestation utan det kan vara teknikförbättringar eller t.ex. att  du tränar regelbundet! Hur ska du tillämpa det i din vardag? Var står du just nu och vart vill du? Vilka tekniska förutsättningar har du? Vad är det som motiverar dig? För mig som simcoach handlar det om mer än att bara skriva simpass. Jag hjälper dig som är glad motionär eller dig som är elitsatsande. 

Coaching basic:    800 kr/månad för dig som enbart vill ha simpass, upp till 12 pass per månad. Passen skickas som pdf via epost i början på varje månad. Vid bokningen mailar du hur ofta du brukar simma i veckan och antal km per pass samt din målsättning. 

Coaching advanced:  1750 kr/månad för online coaching. Du vill ha ett anpassat träningsupplägg, löpande kommunikation och anpassningar, regelbundna tester och löpande teknikfeedback. Instruktionsklipp för teknikövningar i vattnet och simstyrka på land. Allt detta online via Onform appen som är vårt verktyg för kommunikation. Löpande kortare videoanalys via Onform appen där du kan ladda upp egena filmer ingår. Ett perfekt och effektivt upplägg för att kombinera distanscoaching med personlig kommunikation.

Coaching pro: 2750 kr/månad allt som ingår i advanced paketet plus en PT timme per månad. Vi träffas för en videoanalys av tekniken, vi pratar om upplägget, anpassningar och hur det går. Alternativt kan du ta PT timmen som ett videosamtal för en utförlig videoanalys (du laddar upp egena filmer på Onform appen) av din simteknik och dialog om ditt upplägg. 

Bokas via mail:            info@hausmannswimcoach.se 


Laktattest med träningsrekommendation

Ett laktattest för simning där du utifrån dina laktatvärden och intensitetszoner får en konkret beskrivning hur du ska simträna. Allt beror på vad du tränar inför och vad som är syfte med din simträning.

– Laktattest RAMP för att ta fram olika intensitetszoner som aerob och anaerob tröskel samt var din individuell fokus borde ligga. Du får så klart en genomgång och förklaringar vad allt detta innebär för din egen simträning.

– Träningsrekommendationer enligt din profil och dina mål (aerob eller anaerob fokus) samt tillhörande farter för intervallserier.

Tid:                           75 min för test, genomgång, analys (vardagar mellan 10.00-14.00)

Plats:                        Eriksdalsbadet 

Antal deltagare:      bara du

Kostnad:                   1750 kr

Bokas via mail:        info@hausmannswimcoach

Träningsgrupp Fredagsboost

377121173_207186185519161_4066214576416206984_n

Äntligen en tid för lunchsimning! Fredagar på Eriksdalsbadet. Häng med på bästa starten på helgen! För dig som vill simma ett coachlett pass med feedback som motiverar. Ett fartpass som är öppet för alla (simmare, swimrunners eller triathleter). Du får återkoppling om din simning samtidigt som du kör ett simpass kring 2,5 km. Du simmar kanske redan med mig eller med någon annan coach eller förening och du vill köra ytterligare ett träningstillfälle med coach på kanten. Det är okomplicerat, du kommer när det passar. Antingen regelbundet där det är bäst att köpa klippkort eller som drop in när du kommer då och då. Vi har två bokade banor i 50 m bassängen. Passet är öppet för olika farter, vi anpassar efter förmåga. Du håller en fart på minst 2:30min/100 m på längre serier. Tag med simfötter, paddlar och dolme. 

Tid:                          Fredagar 11:30-12:30 (samling 11:25)

Plats:                      Eriksdalsbadet, två bokade banor i 50 m bassängen

Antal deltagare:   16 per pass (varje pass bokas nedan)

Kostnad:                230 kr drop in, 10 ggr klippkort 2050 kr (faktureras), inträde ingår

Du bokar här:        


Workshop och föreläsning

Vill din förening eller ditt företag få inspiration, uppdatera kunskaperna om simteknik, träningsplanering, swimrun eller triathlon erbjuder jag anpassade upplägg för just det din förening eller ditt företag vill utvecklas med. En kombination av teori och praktik är ett allmänt uppskattat upplägg.

Tid:                             1 timme upp till heldag (enligt överenskommelse)

Plats:                          hos dig (enligt överenskommelse)

Antal deltagare:        upp till 40 beroende på upplägg

Kostnad:                     5000 kr ex moms (60 – 120 min)
                                     8000 kr ex moms (heldag)

Bokas via mail:         info@hausmannswimcoach.se

Kontakta mig gärna på +46-73 8522292 eller mailto:info@hausmannswimcoach.se​

Gruppträning i bassäng och öppet vatten

Jag håller gruppträning i samarbete med Team Snabbare. Tidsschema och bokning via nedanstående länk.

https://teamsnabbare.se/collections/simtraning-deluxe-guide

Close Menu